TENSIUNI. Oana si Pepe se vor casatori in aceasta toamna doar in prezenta prietenilor si a cunoscutilor.

Din cauza relatiilor tensionate din familiile celor doi este foarte posibil ca parintii lor sa nu ia parte la ceremonie.

"Un socru de cosmar"

Bruneta, marul discordiei in ambele cazuri, si in familia ei, si in cea a lui Pepe, a marturisit unor apropiati ca nu are nevoie de socrul ei sa o conduca la altar, pentru ca stie si singura drumul.

Disputele dintre Oana si viitorii ei socri au pornit in momentul in care aceasta a aflat ca nu se numara printre preferatele lor pentru "postul" de nora. Se pare ca vedeta, vulcanica din fire, le-a replicat in maniera ei caracteristica si le-a intors defintiv spatele. Tensiunile s-au consumat cu precadere intre ea si Ion Pascu zis Talent, tatal lui Pepe. Din cauza deteriorarii relatiilor cu aleasa fiului sau, acesta nu este foarte convins ca vrea sa asiste la nunta. Evident, miresei ii convine de minune situatia. Surse din anturajul Oanei sustin ca, intrebata fiind daca ar accepta sa fie insotita de socrul ei pe drumul spre altar, Querida le-a raspuns scurt: "Nu am nevoie de companie. Stiu si singura drumul". Chiar daca traditia nu prevede ca mireasa sa fie condusa de tatal mirelui la altar, in cazul fostei actrite de telenovela acest lucru ar fi putut fi acceptat, intrucat tatal ei a decedat in urma cu cativa ani.

Mama non-grata

De cealalta parte a baricadei se afla doamna Zavoranu, mama Oanei. Nici ea nu are loc la masa mirilor si, nu din cauza ginerelui sau, asa cum s-ar fi asteptat unii, ci pentru ca fiica sa nu o vrea la nunta. Actrita se afla in proces cu Marioara Zavoranu pentru mostenirea ramasa de la tatal ei.

In urma cu sase ani, Oana a semnat o procura prin care ii lasa mamei sale in administrare partea ei de mostenire, dar, de curand, cand si-a cerut banii, s-a lovit de un refuz categoric. Bruneta crede ca nu isi va putea ierta vreodata mama, motiv pentru care nici nu s-a pus problema sa o invite la nunta ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.