Desi a decis sa se retraga pentru o perioada din show-biz, Gina Pistol s-a tot aflat in ultima vreme in vizorul presei mondene mai ales prin desele relatii amoroase, terminate de obicei cu scandaluri.

Fosta vedeta Playboy si-a creat o faima de femeie fatala, mai ales ca a jonglat multi barbati cu bani pe degete, printre care si pe celebrul "aspirator de vedete" Codin , dupa despartirea de acesta aruncandu-se in bratele lui Nicola, prietenul cel mai bun al acestuia. In prezent, Gina este are o relatie de opt luni si se declara multumita de viata ei personala. Nici pe plan profesional nu-i merge rau, mai ales ca s-a apucat de curand de actorie. Fosta vedeta Playboy va avea o aparitie de senzatie in filmul de lungmetraj "Margo", regizat de Ioan Carmazan, unde este protagonista unor scene fierbinti, ea aparand aproape goala.

Gina interpreteaza rolul Ioanei, o tipa draguta, fitoasa si materialista, buna prietena cu protagonista Margo (interpretata de nu mai putin cunoscuta Cristina Cioran), o tanara care cunoaste si suferinta, si remuscarile. Fortata de tatal vitreg sa se prostitueze, Margo isi gaseste alinarea in bratele prietenelor ei, printre care se numara si Ioana. Din distributia filmului produs in Studiourile MediaPro din Buftea mai fac parte Cristina Cioran, Paula Chirila, Marius Florea Vizante, Vladimir Gaitan, Maia Morgenstern si Anca Sigartau.

Gina, cum ai ajuns sa fii distribuita in filmul lui Iona Carmazan - "Margo"? Este primul tau proiect cinematografic?

Da, Margo este primul meu proiect cinematografic si sper ca nu si ultimul. Am fost contactata de cineva din partea domnului Carmazan, care mi-a spus ca se va face un film, iar regizorul ar vrea sa ma vada. Prima intalnire cu regizorul a durat 10 minute, mi-a povestit despre ce e vorba, eu am acceptat, iar la urmatoarea intalnire deja discutam pe marginea scenariului impreuna cu celelalte fete.

Ce ne poti spune despre rolul pe care-l interpretezi?

Eu o interpretez pe Ioana, una dintre prietenele din camin ale personajului principal, Margo. Despre Ioana pot sa va spun ca este o fata frumoasa, care crede ca aspectul ei fizic ii este de ajuns pentru a reusi in viata. Daca ar trebui sa o caracterizez in doua cuvinte, as spune ca este superficiala si egoista. Chiar daca aparent lasa impresia unei fete populare, mereu inconjurata de prietene, in realitate lucrurile nu stau chiar asa.

Cum te-ai inteles cu celelalte fete din "Margo"?

Am avut parte de o echipa nemaipomenita. Sunt extraordinare, ne-am inteles atat de bine la filmari incat chiar si dupa ce s-au incheiat noi am continuat sa ne vedem, sa iesim in oras.

Ai intampinat dificultati in timpul filmarilor ?

Chiar daca am avut de filmat secvente in care apaream mai dezbracata in fata foarte multor oameni, nu am avut nicio problema cu asta, pentru ca tot timpul comparam situatia cu statul la plaja. Pana si barbatii din echipa m-au ajutat sa ma simt in largul meu - nu am simtit nicio secunda ca se uita la mine ca la o femeie pe care o doresti, ma tratau ca pe o colega de echipa.

Presa a tot speculat in ultima vreme pe marginea vietii tale personale. Esti implicata in vreo relatie acum?

Da, am o relatie de opt luni de zile si sunt foarte multumita de ceea ce se intampla in viata mea personala.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.