Paul van Dyk si Tiesto, primii doi DJ din lume potrivit topului realizat de publicatia DJ Magazine pe anul 2005, revin in aceasta toamna in Romania pentru a sustine cate un concert la Sala Polivalenta.

Paul van Dyk, numarul 1 mondial la acest moment, va fi deschizatorul de drum, concertul sau fiind programat pe 29 septembrie si prezentat in seria evenimentelor The Mission. DJ-ul a inclus Bucurestiul in turneul sau mondial, "Vonyc Sessions", care mai cuprinde concerte in Ibiza, Londra, Los Angeles, Dallas, San Francisco si Belfast.

In deschiderea show-ului din Romania, atmosfera va fi incalzita de DJ Vania si Rhadoo. Biletele pentru acest eveniment pot fi cumparate la pretul de 44 lei pana la data de 28 septembrie. In ziua concertului pretul va fi de 60 lei.
Paul van Dyk (pe numele adevarat Matthias Paul) s-a pozitionat in lumea muzicii ca fiind unul dintre cei mai influenti reprezentanti ai muzicii trance. In ultimii zece an el s-a facut cunoscut nu doar ca DJ, ci si ca producator, iar albumul sau "Reflections" a fost nominalizat la un premiu Grammy la categoria "Best Electronic Album".

DJ Tiesto, fost detinator al locului intai in topul celor mai buni DJ, dar mutat de Van Dyk pe treapta a doua a podiumului, va reveni in Romania pentru a patra oara. Acesta isi va sustine show-ul tot la Sala Polivalenta, pe 20 octombrie. Pretul biletelor nu a fost stabilit inca. Dupa reprezentatia din Bucuresti, el va mai sustine concerte in SUA, la Atlanta si Miami, si in Mexic, la Acapulco si Cancun.

Tiesto (Tijs Verwest) a fost votat de mai multe ori drept DJ-ul numarul 1 al anului de catre fanii fenomenului clubbing de pe intreg globul. De-a lungul timpului, faimosul maestru al platanelor, supranumit "olandezul zburator", a mixat in calitate de DJ rezident in cele mai selecte cluburi house din lume, cum ar fi "Ministry of Sound", "Dorian Gray", "Godskitchen", "Amnesia" sau "Dance Valley".
Impresionanta sa carte de vizita include colaborari cu artisti precum Moby, Sinead O’Connor sau Faithless. In 2001, dupa 16 ani de experienta, Tiesto si-a lansat propria marca, "Magik Muzzik", care distribuie in intreaga lume cele mai bune productii ale celor mai bine cotati DJ, precum si melodiile sale preferate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.