Creatorul de moda Catalin Botezatu continua atacurile la adresa cuplului Columbeanu. Designerul sustine ca Monica a avut o influenta nefasta asupra lui Irinel si crede ca l-a transformat dintr-o veritabila aparitie intr-un simplu circar.
Celebrul creator de moda Catalin Botezatu lanseaza in continuare "sageti" pline de venin la adresa cuplului Irinel si Monica Columbeanu. Dupa ce a declarat ca tanara doamna Columbeanu nu se poate mandri cu un fizic de invidiat, in consecinta nu are ce cauta pe podiumul marilor prezentari de moda, acum Catalin ii acuza pe cei doi ca sunt ahtiati dupa publicitate si sunt lipsiti de cel mai elementar bun-simt. In plus, acesta este convins ca Monica este singura vinovata pentru transformarea lui Irinel dintr-o "aparitie" intr-un circar.

Designerul Catalin Botezatu nu-i slabeste din ochi pe cei doi Columbeni si nu pierde niciodata ocazia sa le gaseasca cat mai multe cusururi atat fizice, cat si de ordin moral. Creatorul a inceput razboiul in momentul in care a primit invitatia la nunta "secolului". Irinel impunea invitatilor sa vina imbracati in toxido sau frac, ca nu cumva ceremonia sa capete un aer provincial din cauza unei alegeri vestimentare neinspirate. Catalin s-a aratat extrem de jignit de moftul mirelui si nu l-a mai onorat cu prezenta la nunta, declarand ca "aceasta cerere este cat se poate de ofensatoare si nepotrivita".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.