Angelina Jolie a cheltuit recent aproape trei milioane de dolari pentru a achizitiona un avion, relateaza Female First Online.

Vedeta si-a cumparat avionul dupa ce si-a luat licenta de pilotaj. Ea a facut aceasta achizitie din dorinta de a putea sa isi transporte oricind si oriunde familia, pe Shiloh Nouvel si pe cei doi copii adoptati, Maddox si Zahara.

"Avionul pe care Angelina l-a cumparat este cel mai mare avion propulsat de un singur motor care exista actualmente pe piata", a declarat o sursa apropiata actritei. Angelina Jolie si Brad Pitt formeaza acum o familie fericita, dar actrita inca nu s-a impacat cu tatal ei, Jon Voight, care a afirmat intr-o emisiune de televiziune ca fiica lui ar avea "probleme psihice".

Recent, actrita a refuzat sa intre la o petrecere la care era prezent si tatal ei, acceptind sa mearga in cele din urma dupa plecarea acestuia. Incidentul s-a intimplat cind protagonista din "Tomb Raider" si iubitul ei au fost invitati la o petrecere cu ocazia zilei de nastere a actorului Scott Caan. Pentru ca tatal ei era invitat la petrecere, Jolie a refuzat sa dea ochii cu el si a asteptat sa plece, lucru care s-a intimplat dupa ce cuplul Jolie-Pitt a asteptat jumatate de ora in masina.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.