Delia Matache a negat categoric o viitoare colegialitate cu Andreea Banica pentru noua formula Blondy. A motivat acest lucru spunand ca nu va putea face parte din nici o formatie pentru ca ii place tot timpul sa iasa in evidenta, fapt ce ar isca certuri.
In ultima vreme s-a zvonit ca Formatia Blondy va continua sub o alta formula. Dupa plecarea Cristinei Rus, Andreea Banica o va avea drept colega de trupa pe nimeni alta decat Delia Matache. Cea care a facut parte odinioara din N&D, pe care a parasit-o in favoarea unei cariere solo, si-ar fi calcat astfel pe orgoliu revenind la o noua formula muzicala de grup. Invitata la Tonomatul dP2, Delia a negat aceste informatii spunand ca nu are de gand sa mai cante cu alta trupa pentru ca nu se poate acomoda cu alta persoana, ea dorind tot timpul sa iasa in evidenta.
Ar fi si greu sa faca acest lucru cu Andreea Banica, cea despre care se spune ca ar fi controlat pana in prezent tot ce misca in Blondy, atata timp cat iubitul sau este chiar impresarul trupei.

Certurile cu fostul coleg din trupa N@D, Nick, despre care s-a tot scris in momentul schimbarii componentei, acum doi ani, au fost musamalizate de surpriza pe care Delia a primit-o de ziua ei de la Catalin Maruta. Moderatorul l-a invitat in studio chiar pe Nick si au rememorat clipele frumoase din 1999 incoace. Initial insa Delia a fost pacalita ca in platou urma sa intre Florin Moldoveanu, cel despre care se spune ca ar fi parasit-o pe Delia in favoarea mult mai rabdatoarei si tolerantei Lucica. Delia nu a recunoscut, dar nici nu a infirmat informatia, dar, la auzul ca Florin ar urma sa vina sa ii faca un cadou de Sfantul Valentin, blondina s-a inrosit toata, i-au dat lacrimile, neputand sa creada ca acest lucru s-ar intampla. A fost doar o amagire din partea lui Maruta, invitatul-surpriza fiind fostul ei coleg de trupa, Nick.

VIATA IN TREI

La sfarsitul anului trecut, dupa doi ani de iubire, omul de afaceri Florin Moldoveanu a parasit-o pentru Lucica, femeia cu care interpreta si-a impartit barbatul de cinci ani incoace. Probabil ca Florin a fost magulit de lupta care s-a dat in aceasta perioada intre iubitele sale, pentru ca nu s-a grabit deloc sa renunte la una dintre ele. Lucica a refuzat sa dispara din viata lui Florin si sa lase calea libera alteia. La randul ei, Delia a vrut cu orice pret ca tanarul si bogatul Florin Moldoveanu (detine 25% din clubul Bonsai din Capitala) sa fie numai al ei.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.