Ori am inceput eu sa am probleme grave de logica, ori Liviu Virciu, adica baiatul ala cu freza colcaind de gel, care-a cintat in trupa L.A. si a jucat in telenovela „Secretul Mariei“, nu se simte prea bine.
Altfel nu pot sa-mi explic urmatoarele declaratii pe care le-a facut in emisiunea "VDTV" de pe Antena 3: 1. "N-am fost manelisti. Eu ascult manele, dar noi n-am cintat manele."; 2. "Eu n-am mai vrut sa cint manele…"; 3. "Nu mai vreau sa cint manele. Am incheiat capitolul asta de cind s-a incheiat L.A.-ul". Pai, bai, baiatu’, bai, minca-ti-as, ca sa vorbesc mai pe-ntelesul tau, ori n-ai cintat manele, ori ai cintat? Sau prima parte a emisiunii, aia in care n-ai recunoscut ca ai fost manelist, i-a avut ca target pe membrii Grupului pentru Dialog Social si va fi preluata de canalul Arte, in timp ce aia in care-ai recunoscut a fost destinata fanilor lui Adrian Copilul Minune si a fost inregistrata pentru Taraf TV?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.