Vedetele tv, Nicoleta Luciu si Adela Popescu, vor lucra ca dansatoare intr-un bar, pentru a-si cas- tiga existenta. Nu in realitate, ci in noua telenovela pe care postul Acasa TV o va lansa la mijlocul lunii septembrie, intitulata Iubire ca-n filme.
Slujba celor doua va fi insa una decenta, precum si colegele lor, neavand voie sa faca strip-tease sau sa intretina relatii cu clientii, fiind supravegheate in permanen- ta de o sefa care le tine sub control. Pentru a-si juca rolul ca la carte si a nu-si dezamagi fanii, actritele s-au antrenat serios, incepand pregatirea cu mai mult de doua luni inaintea filmarilor. Pentru aceasta, Luciu si Popescu, alaturi de Diana Dumitrescu (cunoscuta din Pacatele Evei), Adriana Nicolae si Steliana Balacianu, care, de asemenea, vor presta in barul respectiv, au lucrat mai intai foarte mult la conditia fizica, la sala, intrand apoi pe mainile unui coregraf stabilit in Suedia, R. Bachia.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.