LINISTITA. Vedeta este impacata cu faptul ca fosta iubita a lui Nicola, partenerul ei, ii "acompaniaza" de fiecare data cand ies in oras.

Asa cum nu a scapat nici pe vremea cand era cu Codin Maticiuc, nici acum cand este iubita lui Nicola, Gina Pistol nu reuseste sa fenteze "marcajul" strans al "fostelor". Se pare ca vedeta este nevoita sa-si "imparta" iubitul in fiecare seara cu una dintre femeile din trecutul acestuia, modelul Dana Dorobantu, care ii insoteste in toate iesirile lor nocturne prin oras.

Impacata cu situatia

In ciuda asteptarilor, Gina si predecesoarea sa se inteleg destul de bine, temperamentala vedeta reusind sa-si pastreze deocamdata, calmul. "Pe mine nu ma deranjeaza in niciun fel. Lumea vorbeste, dar nu este adevarat ca ne-am certat si ne-am batut. Nici vorba. Suntem vazuti mereu toti trei la masa, pentru ca atunci cand eu si Nicola iesim in oras, ea si prietenele ei vin si se asaza langa noi. Eu sunt perfect impacata cu situatia, nu am de ce sa ma plang. Paruielile si scandalul sunt inventiile carcotasilor care nu au ce face", ne-a declarat Gina.

Triunghiuri sentimentale

Vedeta s-a mai aflat si in trecut in situatii inedite din punct de vedere amoros, fiind sufocata de prezenta unor foste iubite ale lui Codin Maticiuc, alias "Poponet", cand ii era lumea mai draga. Vulcanica din fire, blonda s-a vazut nevoita sa le puna la punct pe unele dintre ele, atunci cand acestea au depasit limita. De asemenea, ea insasi a generat aparitia unui bizar trio amoros in momentul in care l-a ales ca iubit pe Nicola, nimeni altul decat cel mai bun prieten al lui.

A tinut cura de slabire

De teama concurentei sau din alte motive, in aceasta vara, Gina a tinut o cura de slabire serioasa, in urma careia a pierdut cateva kilograme bune. Cu toate ca este foarte multumita de efectele acestui regim, vedeta a contabilizat si cateva neajunsuri. Din cauza slabitului, blondei i-au devenit largi o multime dintre hainele ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.