Desi a trecut de 30 de ani, Ramona Badescu a ramas la fel de sexy. Cu sanii mariti dupa doua operatii estetice, romanca este si acum cautata pentru diverse pictoriale sexy.
Stabilita in Italia, ea a pozat din nou, fotografiile putand fi gasite si pe Internet, sub titlul Diva e Donna. Ramona apare in mai multe tinute, atat in costum de baie, cat si in rochie de seara sau in lenjerie intima.

Altfel, dupa ce a esuat cu firma de impresariere si manageriat artistic pe care a incercat sa o puna pe picioare, si care avea in proiect organizarea unui show grandios sub egida Zilele Italiei la Bucuresti, la care urmau sa participe mari artisti italieni, printre care Andrea Bocelli, Ivana Spagna si Richi e Poveri, Ramona sta pe ganduri daca va accepta sau nu oferta de a prezenta o emisiune in Brazilia. Desi in cercul de apropiati ai vedetei sa vorbit despre despartirea acesteia de Ricardo Piccionetti, pe motiv ca romanca era cam tot timpul pe drumuri si ca nu se implica in viata de cuplu asa cum el si-ar fi dorit, Badescu a anuntat ca urmeaza sa se marite cu influentul om de afaceri italian.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.