Gina Pistol, concureaza cu Dana Dorobantu pentru iubirea lui Nicola. Implicate de curand intr-un scandal de proport ii intr-un club din Mamaia, cand s-au paruit pentru barbatul vietii lor, fetele inca ies impreuna in oras, Gina chiar negand faptul ca ar fi existat acel scandal
Intrebata daca banuies te ca intre Dana si Nicola exista vreo atractie, Gina Pistol ne-a marturisit: Ei au fost impreuna acum doi ani, asa ca nu vad de ce Nicola s-ar intoarce la ea, dar o atractie probabil ca exista, cel putin din partea ei, Dana filrtand cu el atunci cand are ocazia. Vedeta a vorbit si despre o banuiala a sa, potrivit careia fosta prietena a iubitului sau cauta sa-si faca reclama prin aparitia in diverse publicatii: Stiti ca multe fete ar face orice ca sa devina cunoscute si sa apara in ziare. Nu stiu sigur daca tot acel scandal a pornit de la Dana, dar oricum de pe aici, de undeva. Gina a adaugat ca inca nu se gandeste la o casatorie cu Nicola: Ne e bine asa. Deocamdata nu avem nimic in gand, viata e frumoasa, dar poate mai incolo va fi, nu se stie niciodata.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.