TUPEU. Componentul trupei R.A.C.L.A. si partenerul lui Arsenium la Eurovision anul acesta, rapper-ul Connect-R are un stil propriu de a agata pustoaicele naive, promitandu-le ca le va lansa in lumea muzicii.

Pe numele sau real Relu, cantaretul bate, cat e noaptea de lunga, cluburile si discotecile Capitalei, doar-doar o gasi vreo amatoare de aventuri erotice. El a devenit cunoscut dupa ce a cantat alaturi de Arsenium si Natalia Gordienko hitul "Loca".

Profitand de recent dobandita notorietate, Relu i-a propus unei studente, in urma cu cateva zile, in Clubul Twice, sa faca parte dintr-o viitoare trupa pe care el o va infiinta. "Mi-a spus ca isi face o noua trupa, "Maruska", si ca mai are nevoie de o fata. M-a intrebat daca stiu sa cant si m-a pus sa dau o proba. Am acceptat ideea, mai ales dupa ce mi-a zis ca sunt talentata. Mai tarziu m-am prins ca urmarea, de fapt, altceva. Mi-a propus direct sa vina la mine acasa daca sunt singura, iar in caz contrar sa ma duc eu la el", ne-a declarat studenta.

Intamplator, aceasta a observat ca artistul dadea acelasi mesaj de "cucerire", in acelasi timp, la circa 20-30 de fete, luate toate in vizor pentru "trupa". Mesajele sunau astfel: "N-ai mai dat nici un semn de viata, hai sa ne vedem diseara" sau "Buna, scuze, ca nu te-am sunat azi, da am fost superocupat. Te sun maine, pup".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.