CIFRA CU GHINION. Cristian Gretcu de la "Divertis", umoristul care-l imita pe fostul presedinte Ion Iliescu, divorteaza de sotie, dupa exact 13 ani de casnicie.

Sotia umoristului, Cerasela Craciun, care este arhitect de profesie, a cerut instantei sa-l oblige pe Cristian la plata unei pensii alimentare-record catre baiatul lor Ram. Insumata pe cei sase ani care i-au mai ramas fiului lor pana la majorat, pensia depaseste 18.000 de euro.

350 de euro in fiecare luna

Potrivit unor surse din anturajul familiei Gretcu, Cerasela este cea care a introdus actiunea de divort. Ea a cerut Judecatoriei sa-i incredinteze fiul, pe Ram, care acum are 12 ani, iar Cristian sa suporte o pensie lunara de 350 de euro. Astfel, pana la data la

Gretcu a ramas mut la solicitarea fostei sale sotii
care baiatul va implini 18 ani, umoristul ar trebui sa plateasca in total peste 18.000 de euro, adica vreo 630 de milioane de lei! De altfel, sursele noastre ne-au mai marturisit ca Cerasela si Cristian au renuntat sa-si spele rufele murdare in public si ca n-au solicitat partajul. Din cate se pare, ei s-au inteles cum sa imparta bunurile.

Impart o vila la Breaza

Cei doi au construit impreuna o vila la Breaza, acolo unde s-au si casatorit, in toamna lui 1993. Intr-un interviu publicat de o revista mondena cu un an in urma, Cristian declara ca se intelege bine cu Cerasela, despre care a afirmat ca se comporta in casa ca un adevarat "presedinte"! "Cu cat ne certam mai tare, cu atat urmeaza o perioada mai linistita... De fapt, politica este sa tac eu si sa-i dau dreptate", a adaugat Cristian in respectivul interviu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.