Cantaretii americani Beyonce Knowles si Jay-Z s-ar putea casatori foarte curand, vedetele planuind o nunta foarte fastuoasa in insulele Caraibe. Conform publicatiei Star, cuplul intentioneaza sa cheltuiasca trei milioane de dolari pentru organizarea acestei nunti.

Ceremonia va avea loc pe insula Anguilla din Caraibe, iar oaspetii vor fi tratati cu caviar Beluga, homar, trufe italiene si sampanie Dom Perignon.

Surse apropiate lui Beyonce au spus ca rochia de mireasa va semana cu cea purtata de printesa Diana, dar va fi si mai luxoasa.

"Beyonce a spus tuturor prietenilor ca aceasta va fi nunta nuntilor", a adaugat sursa. "Beyonce simte ca traieste un basm. De ce nu ar fi nunta ei la fel de magica?".
Beyonce se afla intr-un punct culminant al carierei sale. In ultimii doi ani, cantareata a fost implicata si in productii cinematografice. In decembrie va fi lansat filmul "Dreamgirls", in care ea a jucat alaturi de actorii Danny Glover, Eddie Murphy si Jamie Foxx, iar pe 4 septembrie este anuntata lansarea celui de-al doilea album solo, "B'Day".

Fosta membra a trupei Destiny's Child si rapper-ul Jay-Z au de trei ani o relatie pe care au tinut-o departe de lumina reflectoarelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.