Artista a ajuns ieri, impreuna cu Edi Iordanescu, in Insulele Canare, unde vor ramane o saptamana
Dupa numeroase zvonuri de despa rtire, lansate si alimentate chiar de ei, Delia Matache si Edi Iordanescu par sa fi revenit la sentimente mai bune in ce priveste relatia lor. Ei formeaza un cuplu de doi ani si, pana de curand, lasau de inteles ca sunt foarte fericiti impreuna. Totusi, in urma cu putin timp, Edi a inceput sa-si exprime nemultumirile legate de comportamentul Deliei, cei doi anuntand ca se despart.

Delia si Edi sunt insa in continuare impreuna, mai mult chiar, ei s-au imbarcat, zilele trecute, cu destinatia Tenerife, unde au ajuns ieri. Pentru ca Delia a avut multe angajamente muzicale de onorat pe litoral, cei doi indragostiti nu au avut parte de o vacanta adevarata, ei bucurandu-se, acum, de vremea prielnica si de conditiile superioare de cazare din Tenerife: Suntem pe insula, abia am ajuns si ne-am cazat la hotel, unde conditiile sunt super. E foarte frumos, e cald si ne bucuram ca am ajuns. Sa speram ca Delia va profita de aceasta vacanta si nu se va certa prea mult cu Edi, nu de alta, dar medicii i-au recomandat o pauza vocala totala, pe care cantareata nu a respectat-o, ea aflandu-se in pericol de a-si pierde vocea.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.