Cearta in paradis. Se spune ca luna de miere a cuplului Columbeanu nu a fost prea dulce. Cat timp au petrecut pe litoral, Irinel si Monica s-au cazat la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din Mamaia. Aici, doamna Columbeanu a facut o criza de nervi, care i-a deranjat pe oaspetii hotelului.

Gurile rele sustin ca l-ar fi amenintat pe Irinel ca se arunca de la balcon. Motivul? Monica ar fi vrut la discoteca, iar Irinel ar fi vrut sa doarma. Tanara a devenit din ce in ce mai nervoasa, stare cauzata de obicei de graviditate.

Cearta in paradis. Se spune ca luna de miere a cuplului Columbeanu nu a fost tocmai de miere. Cat timp au petrecut pe litoralul romanesc, Irinel si Monica s-au cazat la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din statiunea Mamaia. Aici, proaspata doamna Columbeanu a facut o criza de nervi, dupa cum sustin gurile rele, si l-a amenintat pe Irinel ca se arunca de la balcon. Motivul? Monica a vrut la discoteca, Irinel a vrut sa doarma!

Dupa cum se stie, Irinel Columbeanu si sotia sa, Monica, si-au petrecut luna de miere pe litoralul romanesc. Ei au ales ca destinatie cea mai in voga statiune a momentului, Mamaia. Proaspetii casatoriti au stat in marea parte a timpului la "Vox", dar au petrecut cateva zile si la "Rex", doua locuri preferate de turistii excentrici si cu buzunare largi. Cei care au stat insa la Rex in aceeasi perioada cu sotii Columbeanu au avut parte de surprize de proportii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.