Studioul de productie cinematografica Paramount a anuntat ca renunta la contractul cu Tom Cruise, invocnd ca motiv comportamentul public al starului din ultima vreme.
Anuntul a fost facut chiar de Sumner Redstone, patronul gigantului american de media Viacom, compania care detine studioul Paramount, intr-un interviu pentru Wall Street Journal.

Tom Cruise, cel mai bine platit actor din cinematografia mondiala, a colaborat cu Paramount timp de 14 ani. "Il apreciem ca persoana, dar am considerat ca nu este potrivit sa reinnoim contractul cu el", a declarat Redstone, citeaza Mediafax. Umilindu-l pe Cruise, nababul media a dat vina in mod direct pe comportamentul vedetei din "Misiune: Imposibila". "Modul in care s-a comportat recent nu este acceptabil pentru Paramount", a spus Redstone in interviul care a aparut miercuri in WSJ.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.