Vedetele dau lectii de forta cu pretul zgarieturilor si vanatailor

Fitele nasc monstri in lumea asa-ziselor vedete. Desi pozeaza in doamne de societate, femeile din show bizz-ul romanesc ignora orice forma de educatie si ajung sa-si care pumni in public. Unele, precum Gina Pistol, au de impartit barbatii, iar altele, ca Anda Adam, banii.

Cand se aduna mai multe fete frumoase la un loc, nu e semn bun. Fie ca este vorba de bani, barbati sau orgolii, femeile riposteaza cand se simt amenintate. Asa s-a intamplat si in urma cu cateva zile, cand doua manechine cunoscute de pe la noi s-au paruit in vazul lumii.

O intamplare care s-a soldat cu zgarieturi si vanatai s-a petrecut nu de mult la o prezentare de moda, organizata langa Bucuresti. Protagonistele au fost Alina Gheorghe, Miss Bikini 2006, si Elena Arkis, Miss Bikini 2005. Dupa ce s-a incheiat defilarea, Alina a intrat in culise, tipand ca din gura de sarpe la toate colegele ei, jignind-o in special pe Elena. Au deranjat-o expresii ca "te-ai culcat cu ala pentru un telefon mobil!" si Elena s-a repezit in parul Alinei. Toata povestea se pare ca s-a lasat cu zgarieturi si vanatai de ambele parti. Alina a declarat in Vip: "Ce s-a intamplat acolo nu a fost bataie. Poate doar ne-am imbrancit usor, dar nici atat. Sunt sigura ca in cateva zile o sa uitam tot incidentul".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.