CONSPIRATIE. Fostele iubite ale medicului Valentin Calu, iubitul stiristei Sandra Stoicescu, planuiesc sa mearga la nunta celor doi, desi nu sunt invitate.

De cand a fost deconspirata public, in urma cu mai bine de un an, relatia amoroasa a stiristei Alessandra Stoicescu de la Antena 1 cu medicul Valentin Calu a provocat reactii care mai de care mai agresive. In special in tabara fostelor iubite ale doctorului de la

Valentin si Sandra nu stiu ce li se pregateste
Spitalul Elias, care, se pare, a lasat in urma multe inimi neconsolate.

"Ne asumam riscul"

Faptul ca, dupa o perioada de ambiguitati amoroase, Valentin Calu a decis sa ramana cu Sandra Stoicescu a provocat revolta multora dintre fostele sale amante care si-au varsat amarul in presa, punandu-l la index pe actualul partener al stiristei de la "Observator". Potrivit unor surse neoficiale, cateva dintre personajele feminine din trecutul medicului au hotarat sa-si faca aparitia la nunta acestuia cu vedeta Antenei 1, eveniment care va avea loc in aceasta toamna. Femeile sustin ca nu vor face acest lucru din rautate, ci doar pentru a se convinge cu ochii lor daca Valentin a meritat sau nu toata suferinta traita. Constienta ca aceasta "surpriza" nu va fi pe placul mirelui, una dintre protagonistele acestei conspiratii se asteapta la ce e mai rau: "Stim ca va fi violent, daca ne va vedea acolo, insa ne asumam riscul".

Regrete tardidive

"L-am impartit cu ea (n.r. Sandra Stoicescu) timp de doi ani de zile, pana in ziua in care nu a mai suportat si a decis sa ne alunge pe toate din viata lui. Una a fost la un pas de sinucidere, alta a pierdut copilul, una serviciul. Nu sunt simple coincidente. Toate suntem femei cu scoala, licentiate, cu masterate si doctorate. Nu suntem niste neghioabe care nu aveau ce face. Nu negam ca am gresit cand am fost iubitele unui barbat casatorit, dar inima nu tine cont. Vali are un adevarat talent de a manipula femeile. Cu barbatii insa nu ii merge, dovada conflictul sau cu seful sectiei de chirurgie de la Elias, doctorul Adrian Miron", ne-a marturisit una dintre "fostele" viitorului sot al Alessandrei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.