IMBRANCEALA. Cantareata a fost implicata intr-o altercatie cu o fosta colaboratoare de-a sa, dar, gratie unui prieten, a scapat destul de ieftin, doar cu cateva "prize" ca la judo si unul sau doua branciuri.

Asemenea majoritatii cantaretilor, Anda Adam a avut si ea in aceasta vara cartierul general pe Litoral. Cura de mare nu le-a priit, se pare, tuturor in aceeasi masura. Nici soarele si nici briza nu au reusit insa sa calmeze nervii uneia dintre fostele ei dansatoare, care a tinut sa regleze niste conturi mai vechi cu vedeta chiar pe plaja, la Mamaia, in vazul lumii.

In cel mai recent numar al revistei "Ciao!" sunt surprinse momentele in care Dani, asa cum o cheama pe ex-colaboratoarea Andei, a asteptat-o pe vedeta si s-a repezit la ea cu intentia clara de a o lovi. Pentru ca la incident a asistat si o terta persoana, un dansator de-al vedetei, incidentul nu s-a soldat cu daune majore, dansatoarea nereusind decat sa o imbranceasca de cateva ori pe cantareata. Cand Dani s-a apropiat periculos de mult de ea, amicul Andei a intervenit si a prins-o de maini pe agresoare.

Nemultumiri si restante financiare

Potrivit unor surse neoficiale, motivul pentru care cele doua au ajuns la asemenea tensiuni este legat atat de niste datorii financiare ale Andei catre Dani, cat si de o poveste complicata cu iz de amor secret. Se pare ca dansatoarea i-ar fi reprosat Andei, in principal, lipsa de recunostinta. Apropiati ai vedetei sustin ca Dani i-ar fi pus de nenumarate ori la dispozitie locuinta ei, pentru intalniri amoroase. Acest lucru nu a mai contat insa deloc atunci cand bruneta a decis sa o concedieze pe Dani si nici cand ar fi trebuit, se pare, sa-i dea niste restante financiare. Conflictul de pe plaja s-a incheiat cu sosirea politiei, care a intocmit un proces verbal.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.