Desi o critica de fiecare data cand are ocazia, Catalin Botezatu recunoaste ca a invitat-o pe Monica Gabor Columbeanu in prezentarile colectiilor lui.
"Am avut-o pentru ca trebuia sa fie acolo", marturiseste Botezatu in cel mai recent numar al revistei Apropo. Creatorul isi pastreaza insa parerea despre mult mediatizata sotie a miliardarului Columbeanu: "Ea nu este o frumusete. Este o fata cu solduri late. Cu o frumusete de femeie normala", apreciaza creatorul de moda. Mai mult, designerul este de parere ca, la fel ca Monica, exista manechine care "trebuie sa apara".

"Omul vine, te roaga. Ii pui mai mult machiaj, mai multe palarii pe cap sa nu se vada cat de naspa e si o scoti. I-as aminti Monicai ca la toate prezentarile la care a intrat, a intrat cu interventii", tine sa sublinieze acesta in publicatia mai sus mentionata.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.