Noua telenovela cu marca Valeriu Lazarov a produs mare fierbere printre actori. A fost organizat un casting draconic, in urma caruia experimentatul producator si-a ales o distributie pe sprinceana.
Desi toata miscarea de la Antena 1 se petrece sub semnul unei confidentialitati severe, am reusit sa aflam ca in noua telenovela se vor regasi trei capete de afis din "Secretul Mariei": Olga Delia Mateescu, Ion Isaiu si Toma Danila. Filmarile sint in toi, se lucreaza intre 12 si 14 ore pe zi, iar actorii din distributie au fost alesi in functie de talent, dar si de rezistenta psihica si fizica la ritmul infernal in care se filmeaza. Cum restul genericului este, deocamdata, top secret, s-au prefigurat, totusi, din culisele castingului, citeva nume de candidati respinsi.

N-a trecut proba Teodora Mares, care ar fi trebuit sa interpreteze rolul mamei lui Toma Danila. Nu pentru ca n-ar avea destul talent, ci pentru ca, in constiinta publicului, ea este tot eleva din filmele cu liceeni. Si nici nu are infatisare de mama a unui copil atit de mare! Au mai fost respinsi Bianca Brad, Cosmina Pasarin si Eusebiu Stefanescu. Unii pentru ca nu joaca bine, altii - pentru ca joaca prea bine si ar fi presupus onorarii prea mari.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.