COMPATIBILE. Cunoscute drept niste persoane excentrice, blondele de la Trident sunt lipsite de inhibitii nu doar pe scena sau cu barbatii, ci si in relatia dintre ele.

Doua dintre componentele trupei care s-a lansat cu celebrii jeansi decupati generos la posterior, Loredana Poghirca si Roxana Blagu au marturisit fara rezerve ca intre ele s-a creat o atractie inca de prima data cand s-au cunoscut. Pana sa devina colege, blondele s-au intalnit la un concurs de frumusete, "Miss Romania", si s-au sorbit reciproc din priviri. Ulterior au ajuns sa cante in aceeasi formatie, legatura dintre ele devenind chiar mai puternica, fetele constatand ca sunt compatibile.

Potrivit marturisirilor facute de Loredana, chimia dintre ea si colega ei, Roxana, nu si-a pierdut din intensitate. Loredana, Roxana si cea de a treia membra a trupei Trident, Andreia, locuiesc de mai multi ani impreuna in acelasi apartament si rareori isi fac aparitia separat la evenimentele mondene. De asemenea, nici in vacante nu pleaca una fara cealalta.

Recent, blondele de la Trident au putut fi admirate facand plaja topless pe Litoral. Daca Andreia a mai absentat de la unele sedinte de bronzat, Roxana si Loredana au fost nelipsite si, mai ales, nedespartite. Cu toate ca Roxana are o relatie cu fostul tenismen Dinu Pescariu, care s-a aflat si el la mare, colega ei nu a parasit-o nicio clipa. Fara retineri si fara sutien, Loredana s-a bronzat linistita alaturi de noul cuplu.

Videoclip erotic

De altfel, atitudinea exagerat de prietenoasa a celor trei blonde una fata de cealalta a fost si motivul pentru care cel mai recent clip al lor, "Without you", a fost catalogat drept socant. In materialul video, cele trei gratii se mangaie reciproc intr-o maniera evident erotica. Asa cum ne asteptam, blondele au declarat ca au adorat fiecare secunda la filmari.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.