HOTARARE. Este cunoscut faptul ca Alexandru Piturca a semnat un contract cu echipa bulgara TSKA Sofia, valabil pe 5 ani.

Desi a reluat relatia cu Alina de la A.S.I.A., de curand, Alexandru (medalion) a plecat cu inima impacata in Bulgaria, in urma discutiei pe care a avut-o cu iubita lui. Desi presa a speculat faptul ca aceasta se va stabili la Sofia imediat ce fotbalistul va gasi un apartament pe placul ei, lucrurile nu stau tocmai asa.

Cei doi au cazut de comun acord ca fiecare sa-si vada de cariera lor. "Pe mine Alexandru m-a intalnit cantareata. Asta vreau sa raman. M-am saturat de toate speculatiile cum ca A.S.I.A nu va mai exista ca trupa. Eu am treaba aici, (n.r. in Romania) si aici o sa raman. Mai ales ca pregatim o mare surpriza fanilor nostri. Vom aborda un alt stil muzical si vom impresiona pe toata lumea. Sunt convinsa.

Pe 1 septembrie vom incepe munca. A.S.I.A. Are proiecte mari si vom reveni in forta. Desigur ca voi merge regulat la Alexandru in vizita. Si el va veni aici. Ne vom vedea asa cum face orice cuplu. Dar de aici si pana la a ma muta la Sofia e cale lunga", a declarat pentru "Averea" Alina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.