Claudia Presecan a plecat din tara dupa scandalul declansat in urma fotografiilor nud realizate in Japonia, ea gasindu-si fericirea in bratele unui englez, in Insulele Omului
Pictorialul nud realizat de Claudia Presecan in Japonia, alaturi de Corina Ungureanu si Lavinia Milosovici, a insemnat pentru fosta gimnasta nu doar ruptura de familia deranjata de isprava fiicei lor in Tara Soarelui Rasare, dar si o viata noua. Gonita din tara de imaginea pe care si-a creat-o in urma scandalului declansat dupa aparitia fotografiilor, fosta gimnasta a decis sa paraseasca definitiv Romania, plecand mai intai sa antreneze intr-un club privat de pe Isle of Man.

Acolo, ea l-a cunoscut pe Ben, un rugbyst englez amator, care in prezent lucreaza ca angajat la o banca. Tanarul de 25 de ani nu a tinut cont de trecutul fostei gimnaste si a cerut-o de sotie. Presecan a primit inelul de logodna, o bijuterie superba, cu diamant, care a costat 1.600 de euro, la inceputul anului. Astfel, dupa ce a fost casatorita, timp de sase luni, si a trecut apoi printr-un divort cu cantec, Presecan s-a maritat din nou, in luna iunie, in Insulele Omului, la eveniment invitata de onoare fiind chiar Corina Ungureanu, cea care a dus-o pe Claudia in Japonia.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.