Designerul sustine ca Monica Columbeanu a participat la toate prezentarile de moda, gratie unor interventii

Creatorul de moda Catalin Botezatu face noi dezvaluiri despre cariera de manechin a sotiei lui Irinel Columbeanu, Monica.

Designerul sustine ca aceasta a aparut in prezentarile de moda doar cu interventii. Pentru ca nu are deloc prezenta unui manechin, s-a gasit totusi o solutie pentru a defila pe podiumurile din toata tara. "Ii pui mai mult machiaj, mai multe palarii pe cap sa nu se vada cat de naspa e si o scoti", declara Botezatu. Designerul a folosit-o si el in cateva prezentari, cu toate ca o considera "o femeie cu solduri late".

Catalin Botezatu continua atacurile impotriva sotiei lui Irinel Columbeanu, Monica. Designerul sustine ca aceasta a aparut in prezentarile de moda doar cu interventii. Pentru ca nu are deloc prezenta unui manechin, s-a gasit totusi o solutie pentru a defila in prezentarile de moda. "Ii pui mai mult machiaj, mai multe palarii pe cap sa nu se vada cat de naspa e si o scoti pe podium", declara Botezatu.

Catalin Botezatu este una dintre putinele persoane din Romania care au avut curajul sa-si spuna punctul de vedere cand vine vorba de Monica Gabor actuala Columbeanu. Designerul nu s-a ascuns dupa deget si a criticat-o pe tanara ori de cate ori a avut ocazia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.