Chiar daca este considerat un sex-simbol al Americii, iar ultimul sau album a fost apreciat ca "o adevarata invitatie la sex", Justin Timberlake are momente cind, "la asternut", clacheaza intr-un mod jalnic. Cel putin, asa le-a marturisit el reporterilor de la Sun, carora le-a explicat ca, daca se intimpla sa asculte muzica in timp ce face dragoste, i se stinge toata ardoarea. "Nu mai pot sa ma concentrez", a spus el, "daca aud citeva fraze muzicale, imediat incep sa ma gindesc la armoniile si acordurile folosite si imi dispare atentia de la ceea ce fac".

E posibil ca la originea acestor "rateuri" sa se afle si faptul ca relatia cu actrita Cameron Diaz nu prea mai sta pe roze, in ciuda "fericirii" afisate de cei doi. Justin a mai ramas in atentia presei de scandal si pentru faptul ca, acum citiva ani, i-a pipait fundul lui Kylie Minogue si i-a dezvelit un sin, in plin concert, lui Janet Jackson.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.