periati de informatiile aparute in presa legate de relatia lor, Andreea Marin si Stefan Banica jr nu mai fac nici un pas „oficial“ fara sa se protejeze. Nici macar sedintele foto nu le mai accepta fara un contract ferm, detaliat si mai ales de confidentialitate

Prin aceste documente, cei prezenti sunt obligati sa nu divulge nimic din ceea ce au vazut sau au auzit in timpul petrecut in preajma celor doua vedete. Daca nu sunt respectate clauzele impuse, cei in cauza vor fi obligati sa plateasca daune materiale Andreei si lui Stefan.

Speriati de informatiile aparute in presa legate de relatia lor, Andreea Marin si Stefan Banica jr nu mai fac nici un pas "oficial" fara sa se protejeze. Nici macar sedintele foto nu le mai accepta fara un contract ferm, detaliat si mai ales de confidentialitate.

Cuplu Andreea Marin - Stefan Banica jr este din ce in ce mai inaccesibil. Daca inainte sa fie impreuna mai scoteai cate o vorba de la ei, cu chiu, cu vai, acum, sansele sunt reduse aproape la zero. Se feresc de ochii lumii, nu dau interviuri, iar cand vine vorba de cate o sedinta foto, intervin contractele ferme, detaliate care impun clauze de confidentialitate. Din ultimul numar al revistei Vip aflam ca atunci cand participa la diverse sesiuni fotografice, Andreea si Stefan au gasit solutia ideala pentru a nu fi dezvaluite discutiile care le au in particular, eventualele certuri sau lucruri pe care publicul nu trebuie sa le afle nici in ruptul capului despre ei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.