La 15 ani de la moartea lui Freddie Mercury, cei doi membri ai trupei Queen se intorc in studio. In luna octombrie ei vor inregistra un nou album impreuna cu Paul Rodgers

"Vom face inregistrarile in ritmul nostru, este important sa ne faca placere si sa avem un climat propice pentru a crea", a declarat chitaristul Brian May intr-un interviu pentru The Independent.
Paul Rodgers, fost solist al trupelor Free si Bad Company, a insotit membrii trupei Queen pentru o serie de concerte care au avut loc in 2001, iar in 2005 a participat la primul turneu al grupului de la decesul fostului solist, Freddie Mercury.

Din vechea componenta a trupei Queen au mai ramas chitaristul Brian May si tobosarul Roger Taylor. Basistul Roger Deacon a decis sa puna capat carierei muzicale si nu a participat nici la turneul din 2005.

Albumul inregistrat va fi primul de la postumul "Made in Heaven" (1995), care a fost conceput pe baza inregistrarilor lui Freddie Mercury.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.