Dan e zgircit, pierde acte si umbrele, urla ca nebunul, omoara teroristi. La fiecare emisiune are o gaselnita. Stie ca etalarea pe sticla nu dureaza o viata. Face cu pasiune ceea ce face. "E misto!".

Normal la Timisoara, "papagal" la Bucuresti

Timisoara este un oras normal, Bucurestiul scoate din omul normal, anormalitatea. Eu fac de la mine de acasa pina la Antena 1 cit fac de la Timisoara la Arad. 40 de minute. Atit fac pina la emisiune.

La prefabricata "Ciao Darwin" cu toti timpitii

Nu sint timpiti, iar emisiunea nu are nimic prefabricat. Presa ar fi aflat daca totul e prefabricat, totul e o facatura. Daca era un teatru, presa ne-ar fi ucis din primele emisiuni. E o prostie sa crezi ca toti participantii sint habarnisti. De ce sint ei asa? E impactul cu televiziunea de vina, formatul, este un nebun ca Negru care tipa la ei. Luminile se aprind, e plin de lume de jur-imprejur. Nu-i nimic aranjat. Asta-i intrebarea pe care o aud toata ziua pe strada. Norocul meu este ca de fiecare data cind incep o emisiune noua, am cite o gaselnita.

Gaselnitele

Cind eram la "Academia vedetelor", toti ma intrebau: "Ba, chiar au pus aia mina la serpi?". La "Competitia" si acum sint intrebat cum dracului Elena Cirstea a impins-o in apa pe Balan? La "Bate palma", toti ma terorizau: "Ba, iti dau 100.000 sa-mi spui ce e dupa poarta, tu chiar nu stii?". Pe bune, atita timp cit oamenii ma intreaba de astea, inseamna ca emisiunile sint vii. "Ciao Darwin" de Revelion a ucis totul.

Formatul international

E o echipa mare si ne certam si ne impacam. Contributia mea? Gindeste-te numai la faptul ca in Italia prezentatorul e blind. Eu asa sint. Mi-e imi place. Urlu ca dementul. Cum ar fi ca, in infernul ala, eu sa stau detasat? Daca nu intri cu ei in joc, nu mai iese nimic.

Televizorul minte

Antena 1 m-a invatat prost: public, baie de lumina, show-uri dinamice. Mi-e frica fara agitatie, fara sali sa urle. Asa sint eu, ca prezentator. Cind sint in viata mea, nu urlu. Televizorul ma face mai mare, mai inalt, imi adauga doua kilograme in plus. Televizorul ma face bancos si oamenii ma opresc pe strada si-mi spun: "Hai, fa-ne sa ne ridem!". Hei, dar ce este asta? Acolo pe sticla e un farmec, e o poezie.

Cite raspunsuri stie din "Ciao"

Mizam pe intrebari pe care sa le stie tot omul si cred ca as raspunde tuturor intrebarilor, chiar bagat in borcan. Eu ma bag in borcan, stiu ce inseamna.

Romania lui Darwin!

Cind am venit in primul an in Antena 1, eram stresat. Stresat de ceea ce scriau ziarele. Ziarele spuneau despre televiziune fara sa stie lucruri elementare. Am avut stresul asta, pina cind am descoperit ca exista doua Romanii, Romania care citeste ziare si cealalta, care nu da niciodata 65.000 pe o revista de monden. Romania multa care umbla cu metroul da ratingurile, nu cea care citeste ziarele.

Salariile si drumurile Bucuresti-Timisoara

Cert este ca din banii mei nu as putea face o autostrada Bucuresti-Timisoara. Am bani sa astup niste gropi. Banii mei mi-au adus o casa si investitie in alte doua. Sint banii mei, bani munciti. Am ziduri albe pentru zile negre.

Masina

Nu am masina. Am masina de serviciu. Problema este ca pierd permisul. Pierd acte, pierd umbrele. Imi plac umbrelele, dar le pierd. Pierd timp cu jocuri pe computer, jocuri cu mafiotii.

Studii

Un an de Filologie, patru de Drept si patru de Jurnalism.

Zgircit

Foarte zgircit. Si imi dauneaza. Iubita mea ma domoleste


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.