DISTRACTIE. Pe 16 august, vedetele TVR, Albertina Ionescu si Stefan Lungu au implinit o luna de la casatorie. Ei nu au apucat sa mearga in luna de miere, dar asta nu inseamna ca nu si-au facut planuri pentru o saptamana in compania prietenilor.

Pana cand vor pleca spre Barcelona si Paris, acolo unde-si vor petrece luna de miere, Albertina si Stefan, impreuna cu un grup de prieteni, s-au distrat de minune in Cipru. "AgiaNapa este cea mai activa statiune a cipriotilor, insa noua ni s-a parut foarte linistita, fiind obisnuiti cu agitatia din Bucuresti. In cele cinci zile petrecute acolo am inchiriat ATV-uri, barci, am fost cu skijetul. Catamaranul, o barca mare de lux, cu panze si cu jumatate de podea din plasa a fost o adevarata incantare pentru noi", ne-a povestit Albertina. Si dupa atata plimbare, bineinteles ca pofta de mancare era mare. "Mancarea cipriotilor este excelenta, ei fiind foarte priceputi in pregatirea fructelor de mare", spune Albertina. Pentru ca vedeta TVR este pasionata de fotografie, bineinteles ca prietenii au fost "imortalizati" in cateva sute de poze.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.