EROARE. Prezentatoarea TV Rocsana Marcu a trecut printr-un episod de-a dreptul penibil. Dupa ce a fost urmarita cateva sute de metri de o masina a Politiei, suspectata ca ar fi consumat bauturi alcoolice, blonda a fost testata cu etilotestul.

Episodul s-a desfasurat in urma cu aproximativ doua saptamani, in jurul orei 20.00 cand, potrivit surselor, Rocsana se intorcea de la Snagov, locul in care merge destul de des. In momentul intrarii pe DN1, blonda nu a observat masina de politie si a facut o manevra periculoasa, luand virajul fara sa se asigure.

Convinsi ca au de-a face cu un betiv, oamenii legii au pus girofarul in functiune si au plecat in urmarirea ei. Dupa cateva sute de metri au tras-o pe dreapta si i-au cerut actele. Extrem de binedispusa, din motive necunoscute, prezentatoarea de la Prima TV a izbucnit in ras, trezind suspiciunea agentilor de circulatie. Acestia au coborat-o din masina si i-au solicitat un test pentru stabilirea alcoolemiei. Propunerea a starnit si mai mult amuzamentul vedetei. Pregatiti sa-i ia carnetul, politistii au avut surpriza ca rezultatul testului sa fie 0.00%. Aflata la prima abatere de cand conduce masina de teren Kia Sportage, Rocsana Marcu a primit doar o mustrare verbala.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.