PATIMAS. Prezentatoarea stirilor de la Antena 1 nu isi mai ascunde de mult sentimentele.

Oriunde are ocazia, ea isi manifesta toata afectiunea. Vedeta a trecut, se pare, peste infidelitatile logodnicului ei, cu multa usurinta. Nu de putine ori s-a barfit despre relatia acestuia cu o asistenta, relatie ce se consuma in acelasi timp in care era cu Sandra. Insa, vedeta Antenei 1 si-a vazut in continuare de drum, cu speranta ca medicul nu o sa renunte niciodata la ea.

Paparazzii "Averea" au surprins-o pe Sandra, ieri in jurul pranzului, in compania iubitului ei, Valentin Calu, medic la spitalul Elias. Cei doi se aflau la cafeneaua "News Caffe" de pe bulevardul Banu Manta din Capitala, o locatie in voga deschisa de curand. Atat vedeta Antenei 1, cat si iubitul ei, au lasat deoparte discretia sarutandu-se in vazul tuturor, in plina zi. Imbracati lejer, ei au ales sa infrunte canicula de afara si au preferat "compania" unei ape plate. Gesturile de tandrete ale celor doi indragostiti lasa sa se interpreteze zvonurile asupra unei nunti neanuntate. Chiar si la plecare Sandra si iubitul ei nu s-au "sfiit" de lumea din jur, care nu inceta sa-si intoarca privirile dupa ei.

Viitoare mireasa

Sandra Stoicescu traieste de ceva vreme o frumoasa poveste de dragoste. Medicul Valentin Calu pare sa fie barbatul pe care stirista l-a asteptat atata timp. Angajati ai postului Antena 1 mentioneaza ca aceasta relatie se va sfarsi cu o nunta, mai ales ca vedeta a primit deja de la iubitul ei, un superb inel de logodna.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.