Sotul lui Britney Spears, Kevin Federline, a declarat ca este falit, dar ca refuza sa imprumute bani de la celebra sa sotie, informeaza mirror.co.uk. Federline, in virsta de 28 de ani, a cistigat in urma reality show-ului la care a participat cu Spears, "Chaotic", 2 milioane de dolari, pe care i-a cheltuit pe un inel de logodna pentru Britney si un studio de inregistrari pe care l-a amenajat la resedinta sa din Malibu, California.

Cintaretul insista ca nu vrea sa ceara bani de la sotia sa, care urmeaza sa nasca luna viitoare, desi cei doi au impartit costurile unei masini marca Ferrari. "Nu iau bani de la sotia mea. Sint aproape falit. Ca barbat si ca tata, nu m-as simti fericit sa traiesc pe banii sotiei (...) Trebuie sa-mi intretin familia. Oamenii trebuie sa inteleaga ca si eu lucrez, ea (Spears n.r.) nu e singura care are lucruri de facut", a spus Federline.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.