Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost pacalit la propria sa nunta. Un episod mai putin placut il are ca protagonist pe naistul Nicolae Voiculet, invitat sa fie "surpriza serii" la nunta lui Iri si a Monicai. Dupa ce i s-a stabilit un onorariu, acesta nu si-a primit banii nici la cateva saptamani de la nunta considerata "evenimentul monden al anului". El a fost angajat de un prieten al lui Irinel Columbeanu, Liviu Wolf.

In exclusivitate pentru Adevarul, artistul Nicolae Voiculet a povestit socat ce i s-a intamplat la nunta. "Era sambata dupa-amiaza si am fost sunat de un om afaceri, Liviu Wolf. Acesta mi-a propus sa vin pentru a fi "surpriza serii" la nunta. Urma sa fiu "cadoul sau de nunta pentru un scurt recital la miezul noptii, dupa momentul in care cei doi au anuntat ca vor deveni parinti", spune Voiculet. Artistul afirma ca, in ciuda faptului ca fusese luat pe nepregatite, a acceptat sa sustina microrecitalul. "Am acceptat chiar si ca onorariul meu sa fie redus la jumatate fata de cat incasez in mod obisnuit", spune el.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.