Paris Hilton starneste alte barfe. Celebra mostenitoare a lantului hotelier isi va lansa primul album muzical. Materialul, produs de Warner, va iesi pe piata saptamana viitoare. Primul extras, "Stars Are Blind", o melodie cu influente reggae, ocupa deja primul loc in topurile de vanzari din Canada, Ungaria si Polonia.

In varsta de 25 de ani, stranepoata fondatorului lantului hotelier Hilton a devenit celebra in 2003, dupa ce fostul ei iubit a pus pe Internet un film cu acrobatiile lor sexuale. In timp, nonconformista blonda a devenit o femeie de afaceri abila. Paris joaca in filme de serie B si in reclame. Reality show-ul "The Simple Life", in care apare impreuna cu Nicole Richie, fiica adoptiva a cantaretului Lionel Richie, este la cel de-al patrulea sezon. Pe langa toate acestea, ea a publicat biografia cainelui ei chihuahua.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.