Sotul vedetei s-a intors in Romania, din vacanta petrecuta peste hotare, cu doua zile mai devreme decat prezentatoarea Surprizelor
Dupa o calatorie facuta in jurul lumii, Andreea Marin si Stefan Banica junior sunt din nou in tara. Impreuna. Pentru ca, trebuie spus, prezentatoarea Surprizelor s-a intors din concediu singura, cu cateva zile mai tarziu decat sotul sau, grabit sa ajunga in Romania pentru a onora invitatia la un concert care a avut loc la Braila.

Cum Andreea este inca in vacanta si nu are cam nimic de lucru, ea preferat sa se mai distreze cateva zile n afara granitelor, chiar si fara juma- tatea sa. Concediul celor doua vedete s-a intins pe parcursul a trei saptamani, cea mai mare parte a acestuia fiind petrecuta pe Coasta de Azur, acolo unde cuplul mai fusese sa se relaxeze si cu un an in urma. Andreea si Stefan au calatorit atat cu o nava de croaziera de lux, cat si cu avionul. Acolo unde a fost nevoie, ei au inchiriat si un automobil, pentru ca tari ca Italia, Grecia sau Franta nu se puteau vizita numai la picior. In afara calatoriei prin Europa, vedetele au petrecut cateva zile si in Asia, de unde s-au intors cu mai multe amintiri. La clinica, in Franta In pofida problemelor pe care cei doi le-au avut in ceea ce priveste venirea pe lume a unui copil, Andreea si Stefan nu au renuntat la idee.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.