Sotia lui Irinel a uitat cum e inceputul in moda, iar acum le critica pe manechinele debutante

La Festivalul de moda de la Mamaia, de la care sotii Columbeanu nu au lipsit nici o seara, Monica a profitat de fiecare ocazie pentru a ironiza concurentele participante la sectiunea Miss Litoral.

Aparitia manechinelor pe podium a starnit comentarii malitioase din partea fostului model, care i-a si spus lui Irinel ca, "daca as arata ca ele, m-as sinucide!". Dispretuind orice aspiranta la lumea modei, este greu de inchipuit ce parere are Monica despre o femeie obisnuita care are alte preocupari decat cele ale unui manechin.

La doar cateva saptamani dupa casatorie, Monica Columbeanu are ganduri sinucigase. Tanara consoarta a lui Irinel omite transformarile fizice (implant cu silicon, cateva kilograme in plus) pe care le-a suportat de cand are o relatie cu omul de afaceri, si critica aspru tinerele aspirante la statutul de manechin. Aflati pe litoral in luna de miere, cuplul Iri-Moni a fost prezent in fiecare seara la Festivalul de moda de la Mamaia, in cadrul caruia s-a desfasurat si concursul Miss Litoral. Monica nu a pierdut nici o ocazie sa ironizeze concurentele, declarand raspicat ca s-ar sinucide daca ar arata precum acestea.

Ca manechin, Monica Columbeanu nu a lasat nimic in urma ei. Tanara sotie a omului de afaceri a cochetat ceva mai mult cu podiumul, dupa ce l-a cunoscut pe bogatas. Cu toate acestea, fata a uitat ce inseamna sa fii insignifiant in lumea modei si cum e la inceput de cariera si profita de orice ocazie de a le lua peste picior pe fetele de varsta ei sau mai mici, care-si incearca norocul pe la diverse concursuri de miss.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.