Paris Hilton iubeste atit de mult animalele, incit in casa ei din Los Angeles isi duc traiul luxos si fericit doi ciini chihuahua, o maimuta, un ursulet din cauza caruia a ajuns recent la spital si, pina nu demult, mult iubita ei capra Billy. Aceasta din urma a murit acum citeva zile si, pentru a arata cit de mult a apreciat-o, Paris a cumparat o bucata de teren in cel mai `sic` cimitir din Hollywood, `Pierce Bros Westwood Village Memorial Park`, chiar linga locul de odihna vesnica al lui Marylin Monroe. Mai mult, pentru inmormintarea animalului, domnisoara Hilton a angajat si un cor religios. Desigur, protestele nu au intirziat sa apara.

Ele au venit din partea rudelor unor defuncti celebri, inmormintati in cimitirul cu pricina. Printre acestia se numara Dean Martin, Jack Lemmon, Walter Matthau ori Burt Lancaster. Nu se stie, deocamdata, daca administratia cimitirului va permite, intr-adevar, ca animalul mult iubit al lui Paris sa fie ingropat alaturi de toate aceste personaje faimoase, in ciuda pretului exorbitant platit de multimilionara starleta blonda. Un membru al administratiei cimitirului a declarat ca, atunci cind a cumparat terenul, ea nu a mentionat ca este vorba de un animal, si nu de o fiinta umana.

Sursa: 7plus.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.