Procurorii germani vor urmari concertul Madonnei, care va avea loc duminica, la Dusseldorf, pentru a vedea daca starul repeta scena crucificarii ce a atras minia multor lideri religiosi. Purtatorul de cuvint al Tribunalului din Dusseldorf a declarat ca repetarea scenei crucificarii va fi interpretata drept o insulta la adresa credintelor religioase, iar Madonna ar putea fi arestata chiar pe scena, pentru nerespectarea interdictiei care i-a fost adusa la cunostinta.

In timpul show-ului din cadrul turneului `Confessions on a Dance Floor`, Madonna, cunoscuta pentru spectacolele ei controversate, isi pune pe cap o coroana de spini si se agata de o cruce imensa, in timp ce cinta melodia `Live to Tell`. Cu toate polemicile stirnite, Madonna a atras 70.000 de fani la concertul pe care l-a sustinut la Roma, pe Stadionul Olimpic, aflat la mai putin de doi kilometri de Vatican si unde, in ciuda amenintarilor cu excomunicarea, tot s-a crucificat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.