Actrita Winona Ryder spune ca a facut o pasiune pentru Keanu Reeves, actorul cu care imparte afisul filmului "A Scanner Darkly", informeaza itv.com. Cei doi actori sint colegi pe platourile de filmare a lungmetrajului animat SF "A Scanner Darkly". Ryder a afirmat ca nu a fost greu pentru ea sa joace in film rolul iubitei personajului interpretat de Reeves.

"Keanu stie ca am facut o mare pasiune pentru el. I-o spun tot timpul", a declarat actrita. "Personajul meu tine foarte mult la personajul lui, si, oricum, este foarte usor sa ajungi sa tii la Keanu", a adaugat ea. "A fost foarte frustrant pentru ca nu am reusit sa concretizam nimic". Adaptare a romanului SF scris de celebrul Philip K. Dick, actiunea filmului se desfasoara in viitor. Reeves joaca rolul unui politist sub acoperire care trebuie sa spioneze activitatile cercului sau de asociati, inclusiv personajele interpretate de Ryder, Robert Downey Jr, Woody Harrelson si Rory Cochrane.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.