Fostul premier al Romaniei a fost invitat sa participe la botezul micutului Dylan Paul, alaturi de Arnold Schwarzenegger si de Placido Domingo.

Nadia Comaneci si Bart Conner se pregatesc pentru botezul micutului Dylan Paul, care a fost programat pentru 26 august. Daca ceremonia religioasa este prevazuta a avea loc la Catedrala ortodoxa din Los Angeles, masa si dansul se vor desfasura la vila din Beverly Hills a Anastasiei Soare, nimeni alta decit nasa micutului Dylan, nascut la inceputul lunii iunie. ,,Deocamdata, Anastasia se ocupa de toate detaliile legate de botez. Noi vom ajunge in Los Angeles abia pe 22 august", a declarat Nadia. Regina sprincenelor - asa cum este cunoscuta Anastasia Soare in Statele Unite - va face "pereche" la acest eveniment cu managerul Paul Ziert, cei doi urmind sa-l "naseasca" pe copilul familiei Conner-Comaneci.

Adrian Nastase, invitat in Beverly Hills

Botezul micutului Dylan Paul se anunta unul dintre cele mai mari evenimente mondene ale verii, urmind a beneficia de personalitati una si una. Arnold Schwarzenegger, Placido Domingo, Angela Gheorghiu, Adrian si Dana Nastase sint doar citeva dintre numele prezente pe lista de invitati. "Am trimis invitatii si nasilor nostri de cununie, Adrian si Dana Nastase. Nu stiu daca vor veni, deoarece raspunsurile tuturor invitatilor sint trimise pe adresa din Los Angeles", a declarat Nadia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.