Ultima seara a Festivalului Callatis a inceput cu stangul. Mai multe trupe au avut probleme cu sonorizarea, care nu le-a permis sa sustina recitalurile asa cum isi doreau, iar publicul a reactionat in consecinta.

Inceputul a fost greu

Seria concertelor a fost deschisa de Analia Selis. Ea s-a vazut nevoita, dupa prima strofa, sa se opreasca. "Daca cei de la sonorizare ar putea sa scoata clapa din fata, s-ar auzi mai bine", a spus artista. Analia si-a continuat recitalul, vizibil dezamagita de conditiile tehnice. Acestea nu au ocolit-o nici pe Elena, fosta Mandinga. De mai multe ori, ea a facut semne discrete ca nu e multumita de ce aude. Scena a fost incendiata, la propriu, de DJ Project. Pentru prima melodie, acestia au adus doi dansatori fachiri. Ei au fost primii care au reusit sa ridice publicul in picioare si sa-l faca sa cante si sa danseze. Pentru DJ Project nu au fost probleme tehnice, iar solista trupei s-a ridicat la inaltimea asteptarilor.

Morandi a cantat live, dar nu in direct

Cand cei de la Morandi au intrat pe scena, publicul a fost in delir. Dupa cateva secunde de la inceputul primei piese, o defectiune tehnica ce nu le-a permis sa foloseasca orchestratia inregistrata l-a determinat pe Randi sa spuna: "Toata lumea a venit la Callatis cu teama sa cante live pe aceasta scena. si noi am avut aceeasi teama si iata ca ea s-a adeverit. Multumim pentru sonorizare Callatis, sunteti cei mai tari!". Ei au continuat sa cante fara orchestratie, doar cu instrumentistii lor. Cei care au urmarit festivalul din fata televizoarelor, in loc de Morandi au avut parte de o pauza publicitara.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.