PRIVILEGIAT. Catalin Maruta a reusit o performanta pe care altii doar au visat-o.

A plecat de la TVR pe un salariu de vis oferit de Realitatea TV si s-a intors atunci cand lucrurile nu au mai mers. Postul public l-a primit cu bratele deschise si a continuat sa investeasca in el. Exista voci care sustin ca suma a ajuns pana acum la 400.000 de euro. Prezentatorul TV a inceput sa piarda din popularitate din cauza "tupeului excesiv" cum zic unii, afisat la Callatis, in editiile speciale de dupa festival dedicate artistilor care canta live. Obrazniciile sale, care au vizat deopotriva cantareti si impresari, i-au scazut cota in fata publicului care a inceput sa-l critice aspru in mesaje.

Capac a pus episodul in care realizatorul a demontat total o trupa debutanta. Oprobriul breslei din care fac parte fetele s-a resimtit chiar si a doua zi dupa incident. Unul dintre producatorii aflati in public l-a mustruluit aspru: "Iti aduci aminte de ziua in care ai debutat in televiziune? Pe tine te-a mai intrebat cineva ceva atunci cand TVR a investit in tine 400.000 de euro si tu ai plecat la RealitateaTV fara sa-ti pese?".

Tensionat la maximum de discutie, Maruta a rabufnit si i-a strigat producatorului ca nu despre el e vorba si ca nu intereseaza pe nimeni situatia cu pricina.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.