IMPRUDENTA. Dan Negru si-a strans o gasca de prieteni bucuresteni cu care inchiriaza periodic un teren de baschet si se pun pe joc.

La fel s-a intamplat si duminica dupa-amiaza, insa meciul s-a dovedit de data asta nefast pentru prezentatorul TV.

Prins in strategiile jocului, Negru a uitat ca este alb si a incercat sa sara la cos cu mingea. Din nefericire, la aterizare a calcat stramb si s-a accidentat. Vedeta nu a dat prea multa atentie incidentului considerand ca si-a scrantit ca si in alte dati piciorul. A doua zi dimineata a avut parte insa de o surpriza neplacuta: piciorul drept se umflase destul de tare si nu mai putea calca cu el. S-a programat la radiografie, iar temerile i-au fost confirmate.

Dan Negru s-a ales cu o fractura si deci cu un ghips cat toate zilele. Cu toate ca a suferit de-a lungul timpului mai multe accidentari pe terenul de baschet, de data aceasta "sportivul" este intr-o situatie mai grava. Se pare, ca singura grija a prezentatorului este aceea ca in doua saptamani trebuie sa scape de "bagaj" pentru ca incepe un nou sezon de filmari pentru "Ziua Judecatii". Drept urmare vedeta Antenei 1 are nevoie de repaus total si cu siguranta va sta cat mai departe de cosul de baschet, multa vreme de acum incolo.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.