PROTEJATA. De cand lucreaza la albumul solo, Nicoleta Luciu este ajutata din toate partile pentru a promova pe piata muzicala.

Daca pentru unele avantaje intervine casa de productie, pentru altele sunt actionate si alte relatii. Potrivit unor surse, prezenta vedetei pe scena Festivalului Callatis a fost "cumparata", ea nefiind trecuta, de la bun inceput, pe lista de invitati.
Nicoleta Luciu si-a parasit colega de trupa si a decis sa faca muzica pe cont propriu, convinsa ca imaginea sa cantareste atat de greu, incat este mai avantajos sa profite numai ea. Astfel, bruneta s-a apucat sa lucreze la un album solo pe care spera sa-l scoata pe piata cat mai curand. Pana atunci insa ea evita sa piarda contactul cu publicul care a uitat ca mai si canta si isi aranjeaza diferite iesiri la rampa. Una dintre acestea a fost minirecitalul din cadrul Festivalului Callatis, eveniment la care, conform zvonurilor, nu a fost invitata.

Organizatorul Gabriel Cotabita a intocmit o lista a artistilor valorosi din muzica autohtona si a omis sa-i treaca pe cei mai multi dintre cei... frumosi. Convinsa ca este un eveniment demn de luat in seama, MediaPro Music, casa de productie a Nicoletei, a tras niste sfori, s-a tocmit putin cu organizatorii festivalului si i-a aranjat participarea nepretinzand niciun onorariu. Cel putin asa sustin martorii. Cu toate acestea, dupa ce a interpretat patru piese, rasfatata de la Acasa TV a incasat 400 de euro. Sursele povestesc ca, desi a fost aranjamentul casei de productie, cel care a demarat "misiunea" a fost de fapt Szolt Czergo, iubitul si protectorul focoasei vedete. Cu toate acestea, prestatia Nicoletei nu a impresionat. Comentariile de dupa festival s-au rezumat la "are o imagine buna".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.