Biata Roxana (solista noii trupe Hora) aproape ca nu mai face fata diverselor forme de "atentie" primite de la admiratori.

Deunazi, un fan inrait mai avea putin si se ineca in apele involburate ale Marii Negre, altul nu mai pridideste transmitindu-i sms-uri de amor, iar un anume Alex ii trimite - fara speranta! - cosuri imense burdusite cu trandafiri. Intrucit nu ne permitem inca sa punem la indoiala calitatile fizice (si nu numai) ale Roxanei, curiozitatea ne-a impins sa o intrebam care este secretul acestor devastatoare cuceriri. Intors pe toate partile, raspunsul nu dezvaluie niciun secret deosebit, dar poate fi considerat o palma administrata discret colegelor ei de breasla: "Cred ca oamenii s-au saturat de fite si de imagini create artificial. Cred ca multi sint atrasi de naturaletea mea". Asa sa fie oare? In ceea ce priveste opinia partenerului de viiata vizavi de dovezile de dragoste ale fanilor, Roxana ne-a cam bagat in ceata declarind: "Nu cred ca un barbat inteligent si lipsit de complexe de inferioritate ar fi afectat de cadourile pe care le primesc, daca se limiteaza doar la atit". Nu am prea inteles noi cine se "limiteaza", fanii sau barbatul, insa lucru cert, daca continua in acest ritm, Roxana are toate sansele sa intre in cartea recordurilor autohtone la capitolul "cadouri de la admiratori".


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.