VACANTA. Oana Andoni si Iulia Vintur au ceva in comun: nu le place frigul; motiv pentru care, cele doua prezentatoare PRO TV isi planuiesc vacantele in locuri exotice.

Desi nu a plecat inca in vacanta de vara, Iulia Vintur, prezentatoare stirilor PRO TV din diminetile de weekend, isi face planuri pentru cea de iarna. "La iarna, mi-am stabilit clar obiectivul: vreau sa plec in Egipt si sa fac scufundari", spune ea. Prezentatoare isi motiveaza alegerea prin faptul ca a mai facut scufundari in Creta si in Antalya, dar cel mai frumos trebuie sa fie in Marea Rosie, dupa cum s-a documentat.

In plus, vacanta de iarna trebuie sa fie neaparat intr-un loc plin de soare, dupa cum spune vedeta. Nici colega ei, Oana Andoni, prezentatoarea stirilor PRO TV din weekend de la ora 19.00, nu se da in vant dupa concediile in mijlocul zapezilor, iar o vacanta cu adevarat neobisnuita pentru ea ar fi la Polul Nord. "Ar insemna un sport extrem pentru mine deoarece sunt foarte friguroasa", spune Oana Andoni. Vara aceasta, Oana a fost deja in vacanta o saptamana in Mauritius, pe lista destinatiilor exotice pe care le-a incercat pana acum numarandu-se Bali si Cuba.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.