ESEC. Invitata la zilele orasului Eforie Sud de la sfarsitul saptamanii trecute, cantareata Alina Sorescu si-a dezamagit audienta in momentul in care nu a mai gasit nimic in repertoriul sau si a cantat una dintre melodiile Angelei Similea, "Nu-mi lua iubirea daca pleci".

Solista a incercat inca de la inceput sa-si apropie publicul, dar acesta a ramas impasibil, atat din cauza ca se auzea clar banda, cat si din pricina ideii nereusite a Alinei care le-a spus "trebuie sa cantam sa ne auda turcii ca suntem mai buni ca ei". Un turist indignat ca artista nu-si foloseste vocea a criticat-o cu glas tare: "Fatuca asta cred ca nu are o voce rea, dar atata timp cat canta cu negativ e rau. Nu are nici repertoriu si ca sa faca bani ia melodii consacrate ale unor nume mari la care nu o sa ajunga in veci", a spus spectatorul. Vazand ca nu are succes, Alina Sorescu a parasit scena imediat dupa cea de-a patra melodie, ea fiind luata pe sus de tatal sau care a imbarcat-o intr-un Cielo gri.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.