EREDITATE. Creatoarea de moda Romanita Iovan a facut cunostinta cu baietelul ei nenascut prin intermediul tehnologiei 4D.

Fotografiile realizate cu ajutorul unui ecograf performant au relevat faptul ca micutul Albert a imprumutat trasaturi de la ambii parinti. Viitoarea mamica este mandra ca bebelusul are nasul ei si isi doreste sa-i mosteneasca si ochii. Daca de la Romanita, Albert a luat nasul, de la Adrian Iovan, viitorul tatic, cel mic a luat forma gurii. Astfel, cei doi parinti se bucura de egalitate, mai ales ca restul trasaturilor nu pot fi inca definite. Mai mult decat atat, Romanita si Adrian au intocmit un "portret-robot" al fiului lor conform caruia ochii ar trebui sa fie ai creatoarei, iar parul al sotului acesteia. Pana una alta, viitoarea mama se bucura de privilegiile sarcinii. Camera copilului a fost comandata si toata lumea se roaga sa fie terminata la timp. De asemenea s-au stabilit si nasii si biserica unde va avea loc ceremonia. Copilul va fi botezat la Manastirea Ghighiu, in fata aceluiasi altar in care parintii sai si-au jurat credinta vesnica. Nasa va fi o prietena buna a Romanitei, iar nas, un preot. Viitoarea mama spirituala a bebelusului a visat ca acesta trebuie tinut in brate, in momentul in care primeste botezul, de o persoana fara pacate si, desi este casatorita, a ales sa faca acest pas alaturi de un slujitor al Domnului.

O gravida pedanta

Desi mai are doua luni pana naste (n.r. in octombrie), si silueta nu-i mai permite artificii vestimentare, Romanita are mereu o tinuta impecabila. Si pentru ca se simte bine si a depasit starea critica de la inceputul sarcinii, creatoarea isi rezerva din ce in ce mai mult timp pentru ea. Zilele trecute ea a fost surprinsa de paparazzii "Averea" in Cartierul Francez la "Le Club" unde s-a intalnit cu sotul ei dupa o sedinta indelungata la coafor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.